Ny Hjemmeside

Vi hjælper dig med at lave en ny hjemmeside der viser dine produkter og services.
Scandium hjælper vores kunder med at bygge en effektiv webforretning, som understøtter jeres kerneforretning og brand.

Ny hjemmeside kan bl.a. indeholde følgende funktioner:
ny njemmeside
 • Enkelt og brugervenligt system
 • Kompatibel i alle browsere
 • Professionelt Webdesign
 • Tekstredigeringsprogram
 • Kontaktformular
 • Nyhedsbrev
 • Gallerier
 • Uploading af PDF Filer
 • Kunde login
 • Banner/Animationer
 • Web statistik/Google Analytics

Prisen start fra

25.000,-

ex. moms

StartpakkeLæs mere
Generelt:

Eget domænenavn http://www.navn.dk
Professionelt design til din hjemmeside
Ubegrænset antal sider

Undersider:

Ubegrænsede antal undersider
Styring af sprog
Ubegrænsede antal billeder
Tip en ven
Dato for publisering

Søgemaskine-venlige:

Optimal Google indeksering
Søgemaskine-venlige webadresser
Opsætning af fangruppe på Facebook
Opsætning af Google Maps

Indholdsstyring:

CMS
Fil og mediearkiv til filer etc.
Slideshow/Banner
CMS-system

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43
...

Få ny professionel hjemmeside

Vi er dygtige til at bygge hjemmesider i høj kvalitet, og arbejdsprocessen tillader kunderne at deltage i designforløbet - blandt andet ved at instruere designeren og på den måde have stor indflydelse på det endelige resultat.

Nyt design af eksisterende hjemmeside

Hvis I allerede har en hjemmeside, som I af den ene eller anden grund er utilfredse med, skal du som kunde hos Scandium ikke nødvendigvis starte helt forfra.

Vi kan tage udgangspunkt i den oprindelige hjemmeside, og transformere den, så den får et fantastisk nyt look som jeres besøgende vil huske, også efter endt besøg.

Vi skræddersyr en professionel hjemmeside, som er brugervenlig, og med individualiseret design, som ethvert firma vil sætte pris på.

Bestil her
...

Din virksomhed fortjener en rigtig god hjemmeside

Uanset om du vil bygge din nye hjemmeside fra bunden eller bare vil opdatere din eksisterende hjemmeside, så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder hjemmesider af høj kvalitet, der imødekommer dine behov og passer til dit budget. Du kan eksempelvis få en simpel og målrettet hjemmesiden, som er bygget til at engagere dit publikum, sælge flere produkter og udvide din onlinetilstedeværelse. Eller du kan få en mere teknisk platform til at udgive din viden og ekspertise om din branche – det er helt op til dig.

Når du skal opnå dine forretningsmål, er det online univers et godt sted at starte. Og vi vil gerne hjælpe dig med at komme godt i gang.

Den vigtigste opgave for din hjemmeside er, at give dig flere kunder. Helt simpelt. Men dine kunders brugeroplevelse har stor betydning for, om de lige vælger dig og din virksomhede.

Vi tilbyder hjemmesider af høj kvalitet, der imødekommer dine behov og passer til dit budget.

Bestil her
...

Brugerdefineret til din virksomhed

Glem hjemmesider på skabelon. Den eneste grund til at vælge en skabelon er, at det er billigere. Men hos os får du en unik hjemmeside – designet fra bunden – uden de ekstra omkostninger.

Fordi din hjemmeside skal være unik for din virksomhed: Designet med din branding, dine kunder og din virksomhed i tankerne. Det skal være din bedste sælger og sælge dine produkter eller tjenester hele døgnet rundt.

Hjemmeside som passer til din branche

Som fast leverandør af hjemmesider og webudvikling designer vi smukke skræddersyede kundeoplevelser, der hjælper dig med at nå dine mål.

Vi arbejder sammen med dig for at forstå præcis, hvad du har brug for – og sammen med vores branchekendskab og nyskabende tænkning, skaber vi en løsning, der er unik for din forretning.

> Få en mobilvenlig webshop

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43
ny njemmeside
...

Hastigheden på hjemmesiden

Tekniske ting som hastigheden på hjemmesiden kan være med til at afgøre, om du bliver valgt frem for dine konkurrenter. Det handler blandt andet om din konverteringsfrekvens. Vi har flere års erfaring med at lave hjemmesider. Derfor kan du være sikker på, at din hjemmeside ikke kun er et flot udstillingsvindue, der nøjagtigt repræsenterer din virksomhed. Den vil også indlæse ekstremt hurtigt, så du bliver fundet først på Google.

Din online troværdighed vil kunne konvertere besøgende til kunder. Hvis du lader os udvikle din nye erhvervshjemmeside, garanterer vi, at flere besøgende vil foretage køb, bestillinger eller sign-ups. Vores hjemmesider er designet og udviklet fuldstændig internt og med egne kreative kræfter kreativitet. Det er med til at sikre, at din hjemmeside er 100% unik for din virksomhed, og fremhæver lige netop dét, som gør det værd at vælge dig og din virksomhed.

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43
...

Processen fra start til slut

Enhver virksomhed har brug for at bygge sin online tilstedeværelse på et godt fundament.
Du skal tænke din hjemmeside som den udvidede markedsføringsafdeling – fordi det vil den blive, hvis du vælger os.

1

Udvikling af hjemmeside og koncept. Jo mere du fortæller, jo bedre kan vi ramme plet. Derfor hjælper du os – og dig selv – ved at dele alt, der er værd at vide om din forretning, din produkter, din målgruppe og dine konkurrenter.

Denne viden hjælper os med at lave en hjemmeside, der ser godt ud, som giver problemfri navigering for din målgruppe, samt øger konverteringsfrekvensen for dine besøgende.

2

Hjemmeside strategi. Med vores års erfaring og viden om din forretning, skaber vi et individualiseret hjemmesidekoncept, som sørger for de forretningsresultater du efterlyser.

Hjemmeside strategi berører alle aspekter af din hjemmeside; fra navigering og farvepaletten til billedsproget, mobilvenlige elementer, branding og meget, meget mere.

Men det skal du ikke bekymre dig om – det er derfor, du har valgt os.

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43
...

Hjemmesiden er din vigtigste sælger

Man kommer ikke uden om det: En veldesignet hjemmeside er altafgørende for din online succes. Den er kort sagt dit brands digitale tilstedeværelse.

Din hjemmeside er stedet, folk besøger for at lære mere om din virksomhed. Hvad er eksempelvis det første du gør, når du hører om en ny virksomhed? Du søger formentlig efter virksomheden online – det samme gør de fleste.

Uanset om du er en lille virksomhed, der ønsker at opbygge din gamle hjemmeside, eller et stort brand, der leder efter en ny vision for hjemmesiden, så hjælper vi dig med at skabe en problemfri kundeoplevelse med vores tilpassede hjemmeside- og udviklingstjenester

Internettet er et rodet sted, og der er bogstaveligt talt milliarder af hjemmesider på nettet.Hvordan kan du skille dig ud?

Start med at skabe et velfungerende fundament for hjemmesiden, hvor du ved, hvad kunderne skal se og opleve. Så handler det om at vinde din målgruppes opmærksomhed - et smukt design kan hjælpe dig med at opnå dette.

Vi hjælper dig med at skille dig ud fra mængden med en unik hjemmeside, som ikke bare ser godt ud, men som også løbende giver dig flere kundeemner

For eksempel bør alle hjemmesider have en landing page, som er den side I ønsker jeres besøgende skal lande på først. I mange tilfælde er dette forsiden, men med lidtkreativitet kan I få en landing page som er mere hensigtsmæssig og som tiltrækker mere trafik gennem hjemmesiden.

Hos Scandium sørger vi for at holde os opdateret med nye trends, og vi har de kunstneriske visioner der skal til, for at give jeres hjemmeside det lille ekstra, som adskiller den fra konkurrenternes. Med andre ord skal en hjemmeside både fungere optimalt og tjene det formål den er bygget til. Uden at gå på kompromis med den visuelle æstetik.

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43

Din hjemmeside er din forretnings ansigt udadtil. Derfor skal den præsenteres på bedste vis. Fordi førstehåndsindtrykket betyder alt.

Bestil her
...

Vurdér og optimér

Vi er indstillede på at arbejde hårdt, for at give dig succes.

Vi har arbejdet med hjemmesider længe nok til at vide, at arbejdet med hjemmesiden ikke er slut, når vi trykker på ”lancér”-knappen.

Hjemmesider skal finjusteres og optimeres, for at de fungerer bedst. Derfor fortsætter vi med at overvåge, hvordan brugerne navigerer på din hjemmeside for at sikre, at hvert eneste element er optimeret i forhold til de målsætninger, du har med hjemmesiden.

Som passer til dit koncept. Vi garanterer, at din hjemmeside ikke kun kommer til at se fantastisk ud, men også præsterer dig og din virksomhed professionelt og samtidig skaber resultater.

Under hele forløbet kan vi inddrage dig i alt fra koncept, design og krav, til udbud af hosting og support for din færdige hjemmeside.

Intet er skjult eller skrevet med småt, og derfor er vi ikke bange, for at være åbne omkring processen.

> Læs mere om Optimering af On-page

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43
...

Konvertere besøgende til kunder

Vi skaber hjemmesider, for at du skal få nye kunder. Det lyder måske underligt, men konverteringer af besøgende
til kunder er hjørnestenen i det arbejde, som vi laver på din hjemmeside.

Vi er sikre på, at dine kunder bliver længere og vender oftere tilbage, når vi er færdige med at din nye hjemmeside til din virksomhed.
Derfor er det vigtigt at forstå, hvad kunderne efterspørger, så din virksomhed og brand kan levere det. Vi ved, hvordan man gør dette.

Vi tilbyder også løbende support, og en række vedligeholdelsesløsninger, så dine behov løbende kan blive tilfredsstillet i processen.

Ofte stillede spørgsmål

CMS står for 'Content Management System'. Dette er et softwaresystem, som dig eller dine medarbejdere kan bruge til at redigere hjemmeside med, uden at skulle skrive utallige linjer kode.

Man kan tænke det lidt som et operativsystem for hjemmesiden, på samme måde som Windows eller macOS er for din PC.

Du kan blandt andet bruge dit CMS til at opdatere din eksisterende hjemmeside helt problemfrit, til at tilføje/ændre billeder, lave blogposts, og meget mere.

Kan du forestille dig en forretning i dagens Danmark, som ikke har en hjemmeside?

Tænk på din hjemmeside som den digitale tidsalders butiksfacade. Din hjemmeside er dit brands virtuelle hjemsted - det er et sted, hvor du kan fremvise dine produkter og din service, dele oplysninger om din forretning, samt i sidste ende sælge dit produkt eller din service. Hjemmesider er så kraftfulde og effektive, at mange internationale virksomheder udelukkende driver deres forretning online.

Folk bruger i stigende grad internettet til at undersøge, browse og købe produkter. Hvis de ønsker at vide mere om din forretning, søger de efter den på Google. Hvis de hører om dit brand, besøger de din hjemmeside.

Når tiden er inde, og de vil købe et produkt eller booke en tjeneste, vælger en stor del af brugerne også at gøre det online. Hvis du ikke har en hjemmeside, går du højst sandsynligt glip af betydelige muligheder for at udvide din forretning – og dermed øge din omsætning.

En hjemmeside kan udvikles på få dage, hvis der er tale om en mindre hjemmeside med et par undersider. Hjemmesiden kan dog også tage adskillige uger, hvis der er tale om større projekter.

Tænk det som en forretning; hvis det bare er en flot unik facade med et par borde eller udstillinger, så kan det hurtigt klares. Hvis det er Magasin, så tager det længere tid.

Fortæl os om dine planer for din hjemmeside, og sammen drøfter vi, hvordan din forretnings fulde potentiale kan indfries.

Vi tilbyder fleksible hosting pakker i forhold til at vælge det, der virker bedst for din forretning, ligegyldigt om du er nyopstartet, oplever hurtig vækst, eller allerede driver en populær hjemmeside med webshop.

Vi samarbejder med dig om at lave en hjemmeside, som du vil elske – og som dine kunder også vil elske. Selvom hver eneste forretning er forskellig, oplever vi ofte, at den individualiserede hjemmesideproces kan tage op til 1-2 måneder.

Dette indebærer adskillige godkendelsesstadier og feedback-runder, hvilket giver dig mulighed for at anmode om ændringer, så vi præcist og nøjagtigt kan ramme det du ønsker.

100%. Vi optimerer hvert element på din hjemmeside, så både tekniske elementer, struktur og indhold bliver guf for søgemaskiner som Google og Bing.

Det er måske den vigtigste årsage til, at du skal vælge os som leverandør.

Som med de fleste digitale markedsføringsprojekter, er der ikke én størrelse, som passer til alle.

Det afhænger af mængden af kodning, mængden af 'indhold' samt dine egne eksisterende kreative egenskaber, som du kan bidrage med til projektet. At udvikle og skabe en god hjemmeside, indebærer mere end bare at skrive dit forretningsnavn på en skabelon.

Det kræver omhyggelig strategisk tænkning, planlægning og utallige overvejelser, for at levere en oplevelse, der effektivt fremviser dit brand online. Det kræver betagende fotografier, brugervenlige menuer, effektiv branding og design samt optimering til Google, bare for at nævne en håndfuld faktorer.

Vi samarbejder med dig, for at finde en løsning, der fungerer sammen med din forretning og dit budget. Vi er dybt engagerede i at hjælpe din forretning, med at skille sig positivt ud på internettet.

Et mobilvenligt design er en nødvendighed i dag. Vi udvikler et Responsive Webdesign (RWD), der tilpasser sig hver eneste individuelle brugers skærm og leverer en optimeret oplevelse - hver gang.

Tid & knowhow. Mange firmaer ønsker at lave en hjemmeside, men de har simpelthen ikke tiden eller kompetencerne til at lave det hårde tekniske arbejde.

Mange knækker allerede halsen ved valget af CMS, layoutdesign, indhold, nye billeder, upload af indhold samt den daglige administration.

Det er også svært at klare det tekniske arbejde ordentligt – det medgiver vi.

Det kan være alt fra individualiserede kodningselementer til optimering af hjemmesiden i henhold til krav fra Google.

I en verden hvor milliarder af hjemmesider konkurrerer om vores hjemmeside, så er 'godt nok' bare ikke tilstrækkeligt. Din hjemmeside skal være finjusteret og have den rette struktur samt de rette søgeord, for at blive opdaget på Google. Du skal have et tiltalende design, der fremviser dine produkter og tjenester på allerbedste vis. Ellers ligger du hurtigt på side 2 med en hjemmeside, som aldrig bliver besøgt.

Brugeroplevelsen er topprioritet, ligesom i en fysisk butik. Hvis dine kunder ikke kan finde det, de leder efter, eller hvis du har stavefejl på din hjemmeside, så smutter de. Det kan også være, at dine billeder ikke afspejler produktet nøjagtigt, eller at der er fejl. Mere skal der ikke til, for at kunderne vælger konkurrenten i stedet.

Det kan lyde som en stor mundfuld, men bare rolig. Vi har erfaring med at lave hjemmesider, der både ser godt ud og som giver dig hurtige resultater.

Så meget som du kan give os. Jo flere oplysninger vi har, jo bedre og mere målrettet bliver vores tilbud.

Som en tommelfingerregel inkluderer det mindste, vi beder dig om:

 • Logo/branding-illustrationer (hvis du allerede har dem)
 • Retningslinjer for branding
 • Målene for din hjemmeside
 • En liste over de nødvendige funktioner (f.eks. integration af sociale medier, kundeportaler osv.)
 • FTP-login eller adgang til dit eksisterende hjemmeside-CMS (hvis du allerede har en hjemmeside)

Husk på, at der ikke altid er en sammenhæng mellem hvad man tror man skal bruge og hvad der er bedst at bruge. For eksempel synes du måske, at din hjemmeside ser fantastisk ud på din bærbare computer. Men du er måske slet ikke klar over, at dine billeder og dit telefonnummer slet ikke kan ses eller bruges på mobilen.

Vi tager din kunderejse og din virksomhed med i betragtning, når du får et tilbud der inkluderer branchetendenser, brugeroplevelsen, og den bedste praksis på området. Vi vender tilbage med et forslag og et tilbud, der afspejler vores målsætning om at levere de bedste resultater til din.

Selvfølgelig. Det manglede da bare.

Selvom vi koder alt på din hjemmeside fra bunden og til den højeste standard, er det er normalt at støde på små bump og fejl i de første par uger efter at være gået live. Vi tilbyder en 14 dages gratis support for at hjælpe med at løse eventuelle problemer, der opstår, når din nye hjemmeside er oppe at køre. Efter denne periode anbefaler vi, at du går videre til en vækst- eller plejeplan.

Vedligeholdelse og konstant optimering er blevet normen for en hjemmeside, hvis du vil trives i det digitale landskab. Den digitale verden ændrer sig konstant, og det skal din hjemmeside være rustet til, så du hele tiden ligger i top. Vores løbende support-aftale sikrer, at din smukke nye hjemmeside er tilpasningsdygtig, så det forbliver sundt og relevant på lang sigt.

Det kan vi lettest svare på, hvis vi tager en snak.

Vi arbejder med kreativ og strategisk tænkning for at udvikle hjemmesider som skaber positive brugeroplevelser. De giver nemlig forretningsvækst.

Hvis du er i tvivl, så er det hurtigste nok at skrive en mail eller ringe – vi sidder klar til at svare dig.