Webshop løsninger

Vi tilbyder webshop løsninger der er enkle og brugervenlige med masser af udvidelsesmuligheder.
Webshoppen får et lækkert og indbydende design, der stemmer overens med jeres nuværende visuelle identitet.

Se alle de inkluderede funktioner der er i vores webshop-løsning herunder…

Webshop Løsninger
  • Mobilvenlig webshop
  • Klar til Google
  • Hurtig indlæsning tid
  • Enkelt og brugervenligt system
  • kompatibel i alle browsere
  • Mange udvidelsesmuligheder
  • Ubegrænset antal produkter

Prisen start fra

75.000,-

ex. moms

StartpakkeLæs mere
Generelt:

Eget domænenavn http://www.navn.dk
Professionelt webdesign til din webshop
Ubegrænset antal sider

Produkter:

Ubegrænset antal produkter
Varianter (farve, størrelse m.m.)
Relaterede varer
Anbefal denne produkt funktion
Styring af sprog og valuta
Visning af lagerstatus
Ubegrænset antal billeder pr. produkt
Tip en ven
Varer pr mærke/producent
Nyeste produkter der er kommet på hylderne
Mest solgte varer
Forsendelse modul

Søgemaskine-venlige:

Klar til Google indeksering
Søgemaskine-venlige webadresser
Opsætning af fangruppe på Facebook
Opsætning af Google Maps

Ordrer

Automatisk ordremail til ejer og kunde
Modul til håndtering af ordrer
Kundekartotek håndtering
Oprettelse af egne betalingsmetoder
Oprettelse af egne leveringsmetoder
Automatisk login ved første køb
Rabat til kunder
Afsendelse af nyhedsbreve

Indholdsstyring:

Fil og mediearkiv til filer etc.
Slideshow/Banner

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43
Webshop Løsninger
...

Når en standardløsning ikke løser problemet

Fra systemanalyse til kvalitetskontrol. Rygraden i ethvert udviklingsprojekt er en grundig forståelse af kundens forretningsmæssige behov.

Når din forretnings behov ikke kan dækkes af en folie-indpakket standard-softwarepakke, kan Scandium hjælpe med at udvikle en webshop, der passer præcist til de opgaver, du skal have løst. Uanset hvilken branche du arbejder i.

Vi arbejder tæt sammen med dig for først at forstå din forretningsmæssige mål, før vi definerer din krav og skriver specifikationer. Vi bedrager med business-analyse, design-arkitektur og usability, inden vi udvikler, tester og integrerer den special-tilpassede software på tværs af systemer og platforme.

Kontakt os
...

Kundetilpassede webshop løsninger

Scandium er en professionel virksomhed som tilbyder kundetilpassede webshop løsninger.

Vi tror på, at det kan betale sig at yde en exceptionel høj service, hvis vi skal kunne opretholde et tæt og langsigtet samarbejde med vores tilbagevendende kunder.

Vi kan tilbyde jer en løsning både hvis du ønsker en specifik webshop som er tilpasset til din behov, men også hvis I ønsker at få vedligeholdt eller opdateret en eksisterende webshop. Vi mestrer alt det tekniske: programmering, og vi oversætter din ideer til en overbevisende e-handel webbutik.

Front end det ansigt kunderne ser. Udviklingen af din webshop som os hedder hedder ”front end” er dét der skaber dens ansigt udadtil.

Den æstetiske fremtræden består ikke blot i en flot visuel grafik, men også i en webshop der indlæses lynhurtigt, som kan håndtere forskellige browsere og som følger med tiden.

Back end rygraden i din virksomhed. En flot og appellerende webshop forside er kun af værdi, hvis den har en stærk rygrad.

Vi mestrer alt fra server-side programmering til markedsføring og administrative funktioner, samt meget mere, og vi hjælper jer både med at opbygge en helt ny webshop, men også med at tilpasse og forbedre din eksisterende webshop.

Vi sikrer, at målsætningerne er klart præciseret og, at alle involverede har fælles forståelse af, hvilke opgaver der skal udføres. Herefter bygger og integrerer vi de moduler, du har brug for, så løsningerne er robuste og skalérbare.

Scandium gennemfører en omfattende og effektiv Quality Assurance (QA) for at sikre, at det endelige produkt fungerer optimalt.

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43

Millioner af kunder handler online hver måned. Hvor mange af dem handler hos dig?

Bestil her
...

Millioner af kunder handler online

Hvis du ikke sælger dine produkter online, så misser du den værdifulde mulighed for at skabe mersalg til din virksomhed.

En webshop er en bekvem måde, hvorpå dine kunder kan købe dine produkter direkte fra deres mobil eller PC.

En webshop er ikke det oplagte valg for alle forretninger. Men den kan samtidig åbne en verden af muligheder for at skabe mersalg hele dagen - hver dag.

> Læs om søgemaskineoptimering
...

Vores proces

Lad os oprette en skræddersyet webshop til din virksomhed. Vi bestræber os på at gøre indkøbsprocessen så indbydende og nem for dine kunder og let at håndtere for dig. Vores tilgang til webshop udvikling garanterer, at du altid står tilbage med en smuk, fuldt fungerende online salgsportal til din virksomhed.

1

Udforskning og opdagelse. Det første skridt til at opbygge ethvert webshop er en grundig markedsundersøgelse af din virksomhed, dine konkurrenter og branchetendenser.

Med udgangspunkt i den analyse, kan vi oprette en ny webshop, der fungerer for dig - og dine kunder.

Vi identificerer, hvordan brugerne interagerer med din webshop og tendenser inden for din branche og indsamler produktinformation for at gøre dit design helt målrettet.

2

Strategi og koncept. Baseret på vores indsigt og ekspertise bygger vi et strategisk webshopkoncept, der er skræddersyet til din virksomhed.

Vi opretter et design med høj troværdighed, hvor alt indhold og billedmateriale placeres i primære og sekundære mockups, så du kan se hvordan din webshop faktisk kommer til at se ud.

Hvert trin kræver din godkendelse, så intet bliver afsluttet, inden du har godkendt det. Det er vores garanti for, at du vil elske det færdige produkt.

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43
Webshop Løsninger
...

Ny webshop med fokus på brugeroplevelsen

Ligesom en fysisk butiksfacade, afspejler din webshop din virksomhed. Du er nødt til at hilse på dine kunder, give et godt førstehåndsindtryk, præsentere dine produkter godt og hjælpe dem igennem et godt købsforløb. Hvordan gør du alt dette?

Med en indbydende & brugervenlig grænseflade.

Vores skræddersyede webshop placerer dine produkter foran din målgruppe, men uden at presse dem. Med et lækkert, responsivt design og en nem brugeroplevelse vil du gøre det bedst mulige indtryk, for at hjælpe kunden godt på vej til sit køb

Pålidelig og sikker integration

Når dine kunder foretager et køb på din webshop, så skal de have tillid til dig. De stoler på, at du leverer produktet til dem til tiden, og at du holder deres data sikre.

Hvis noget går i stykker i systemet, eller at kundernes data ikke er sikre, så genvinder du måske aldrig den tillid.

Derfor skal hvert element af din webshop fungere sikkert og problemfrit. Der er vi din tekniske sparringspartner og problemknuser.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Selv om spørgsmålet er enkelt, så er det vanskeligt at besvare.

Hver virksomhed er forskellig, og hver brugerdefinerede webshop er unik. Det er simpelthen svært at sætte en fast pris for omkostningerne ved en unik webshop. Nogle projekter vil være relativt ligetil og hurtige, mens andre vil kræve mere planlægning og arbejdstid, hvilket betyder, at prisen på en webshop kan variere meget.

Du er velkommen til at kontakte os og få en snak, så kan vi give dig en klarere idé om omkostningerne for din specifikke webshop og løsning.

Jo mere du kan give os, jo lettere har vi ved at ramme plet. Vi vil gerne kende de produkter, du sælger, hvor stort dit sortiment er, og om du planlægger at opskalere betydeligt i fremtiden. Det er også nyttigt for dig at fortælle os, om du har brug for et nyt domæne, hosting, tilknyttet integration eller integration med den software, du bruger i øjeblikket.

Ved du ikke, hvad vi taler om? Så vær ikke bekymret!

Bare send os et par linjer, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har brug for, og hvad der er bedst for din kommende salgsplatform.

Når tiden er inde og de vil købe et produkt eller booke en tjeneste, så vælger en stor del af brugerne også at gøre det online. Hvis du ikke har en hjemmeside, så går du højst sandsynligt glip af betydelige muligheder for at udvide din forretning – og dermed øge din omsætning.

Webshop udvikling tager tid, da der er meget mere i det end at opbygge en simpel blog eller et standard hjemmeside, som ikke er lavet til e-handel.

Tiden vil i vid udstrækning afhænge af projektets omfang, f.eks. hvor mange produkter og kategorier der er, betalingssystem og integration af resten af hjemmesiden.

Det afhænger også af, hvor effektivt vores samarbejde er, da din feedback er nødvendig, for at hvert trin forløber planmæssigt. Vi håber, at du elsker designet lige så meget som os, men vi kan kun vide det, når du svarer. En webshop tager typisk 1 til 3 måneder fra start til slut, selvom det kan variere afhængigt af projektet – det er blot for at give dig en idé om omfanget.