Sådan udvikler vi

Første trin: Dit behov - og den optimale løsning.

For at få en forståelse af jeres virksomhed og de udfordringer I står overfor, begynder vi hvert nyt projekt med at sætte os ned og tale med kunden.

Først derefter går vi i gang med at vurdere, hvordan vi kan hjælpe.

Herefter skitserer vi en løsning og giver jer et overblik over projektets omfang, dens omkostninger og ikke mindst hvornår tidsforbruget og en dato for det endelige resultat.

Slutteligt finder vi, sammen med jer, den bedst tænkelige løsning på jeres behov og kaster lys på de sidste led i processen og samarbejdet.

Andet trin: Specifikation af løsning og mål

Det næste skridt er at kigge på og forstå jeres nuværende forretningsprocesser, samt se på hvordan vi kan eliminere problemer, fjerne flaskehalse og levere en løsning der er tilpasset jer og jeres behov.

Først når vi har en indgående forståelse af jeres projekt, dykker vi ned i de tekniske krav og begynder at bygge grundrammen til dit system. Det omfatter normalt en prototype, som afspejler grundprincippet i hvordan systemet skal fungere.

Under hele denne proces arbejder vi tæt sammen med kunden, for at sikre at vi alle har samme forståelse af systemet. På den måde sikrer vi, at de endelige resultater lever op til jeres forventninger.

Sammen med den afsluttende overdragelse af systemet, leverer vi en klar beskrivelse af projektet med en specifikation af omkostninger og tidsforbrug.

Lad os skabe resultater sammen

Kontakt os - Uforpligtende snak
81 62 42 43